INSPIRATION FÖR DRINKVAGN - FÖRBERED FÖR NYÅRSFEST!

Vi går mot ett nytt år 2022 och med detta ännu ett härligt nytt blad av inredning och inspiration! Oavsett om du förbereder för stor nyårsfest eller ett mindre nyårsfirande, har vi inspiration för att skapa en fest perfekt för nyår. Genom några enkla tips kan du med vår Empire drinkvagn exempelvis skapa en riktigt fin extra detalj till nyårsdukningen eller en riktigt lyxig drinkservering som gjord för att imponera på gäster. Oavsett vad du planerar, har vi nedan samlat flera förslag för hur du kan skapa den perfekta nyårskänslan!

Svart Empire drinkvagn med champagneglas och champangeflaskor ovanpå stående i ett vitt vardagsrum med fiskbensparkettsgolv

STILREN COCKTAILBAR MED SVART DRINKVAGN

Välkomna gästerna med stil! Blanda din signaturdrink när gästerna anländer, och servera den direkt från din egen cocktailbar. Som ovan! Styla med en eller två shakers på serveringsbrickan (som också är löstagbar), ställ fram fräscha ingredienser som citron, lime och toppings uppdukade i skålar ovanpå och alla nödvändiga flaskor samt nyårsbubbel får enkelt plats på den nedre delen. Ställ också fram dina finaste glas och addera sista touchen med en utskriven drinkmeny för kvällen för att knyta ihop känslan. 

 

Empire drinkvagn silver med glas och blommor på stående i ett vitt och grått vardagsrum med ljust golv

DRINKVAGN I SILVER

Skiner ikapp med nyårsraketerna. En perfekt detalj som fullgör nyårskänslan. Denna kan du både styla upp ordentligt eller låta tala för sig själv, den kommer göra sig bra oavsett. Addera gärna färg med en stor bukett blommor väl synligt, några väl valda tidningar eller inredningsböcker på de nedre hyllorna och lyft något du verkligen tycker om högst upp. Oavsett om de är dina favoritglas som du fått i present av en gäst, en personlig detalj som betytt mycket under förra året eller en karaff med din favoritdryck så passa på att nyttja drinkvagnen till fullo. Kanske till och med en gästbok där alla får samla sina bästa tips inför det nya året gör tricket. 

Låt endast fantasin sätta gränserna för vad du vill ha i ditt hem och låt vår drinkvagnen vara ditt sätt att uttrycka din personliga stil. När du är klar, dela gärna ditt resultat med oss på Instagram genom att tagga oss i bilden. 

 

Drinkvagn mässing Empire med champagne på stående i ett vitt vardagsrum med ljust golv och posters samt grön växt runtom

STATEMENT PIECE MED DRINKVAGN I GULD

Vår drinkvagn i guld behöver inga extra introduktioner. Som en av våra bästsäljare är den en populär detalj i många hem! Med sin guldiga look passar den perfekt till fest och middag för att skapa en fin nyårskänsla. Med fokus på nyårsdukning, kan du inreda den med fina glas och eventuella snittar eller plockmat samt bestick och servetter. Perfekt för att låta gäster mingla och nyttja den extra ytan istället för att använda köket. Här kan du med fördel också placera en meny för kvällen för att ge en extra touch. På nedre delen finns gott om plats för flaskor, extra glas, vattenkanna eller dylikt som gör de enkelt att servera!

 

Vi önskar er ett riktigt gott nytt år och god fortsättning!

 

PS. Glöm inte att även efter festen är slut kan du inreda med drinkvagn året runt! Som genom att göra en snygg extra bokhylla med väl valda inredningsdetaljer, inredningsböcker och bokstöd, en snygg växt och stilrena glas för en avslappnad känsla, eller använd den som en plats för att lyfta dina allra mest älskade ägodelar på ett nytt, kreativt sätt.

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglishDansk