Inredningsdetaljer

 

INREDNINGSDETALJER

Inredningsdetaljer utgör den sista touchen på varje bord, hylla, fönsterbräda och avlastningsyta och gör det enkelt att knyta ihop ett rums känsla. De är enkla att flytta och kan på bara några sekunder skapa något helt nytt att älska. Som till exempel den där lyxiga hotellkänslan som gör att rummet får den där sista touchen. Varje del uttrycker dig som person och vad som gör dig unik.

 

Hos oss finner du en handplockad kollektion av inredningsdetaljer framtagna av framstående kreatörer och svenska designers just för att kunna bygga den känslan av personlig elegans och lyx. Med fokus på material och kvalité har vi valt ut material som marmor och sammet med en gemensam röd tråd av stilrena eleganta linjer. Med sina moderna former och tidsenliga inslag från Art deco och Hollywood regency finns de gott om vackra, exklusiva inredningsdetaljer att välja mellan, för att sätta din personliga prägel på ditt hem.

 

Med sin mångsidighet kan du alltid inreda med väl valda inredningsdetaljer och skapa intressanta blickfång i samtliga rum som vardagsrum, sovrum, kontor eller hall. Den perfekta inredningsdetaljer kombinerar både de dekorativa likväl som de funktionella. Som exempelvis speglar, vilka hjälper till att reflektera ljus och göra att ett rum känns större men fortfarande är en viktig detalj eller ett bokstöd för dina favoriter i natursten som knyter ihop materialen i rummet. Oavsett vad du önskar, vill vi hjälpa dig hitta dina nya inredningsdetaljer som får berätta historien om dig i ditt hem.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglish