VANESSA x SCHANGTIL DESIGN

En tidlös design. Det var min första tanke när jag började designa denna kollektion. Jag utgick ifrån det jag själv saknade hemma. Materialvalet var givet, marmor skulle det vara gjort av.

Personligen gillar jag inredningsdetaljer som tar plats och gärna har någon funktion. Det var så idén till den stora marmorasken kom. Den är tillräckligt stor att användas till förvaring samtidigt som den gör sig sedd vart du än väljer att ställa den.

Piedestaler har länge varit en favorit hos mig så när jag designade mina bokstöd så tänkte jag ”mini piedestaler” som du kan använda på flera sätt. På det traditionella sättet med böcker eller tex. som detalj i ett fönster.

Tidlöst och lyxigt var mina tankar kring lampan och jag ville kombinera marmor och sammet - mina två favoritmaterial. Den blev precis som jag tänkt mig!

Att gravera på en naturlig sten som marmor är det inte många som gör. Det är inte ett enkelt arbete men jag valde att ge det ett försök och det är jag väldigt glad för, det gör varje produkt personlig och unik.

Var försiktig bara när du lyfter produkten, en produkt gjord helt i marmor väger en hel del. Det är både exklusivt och snyggt, precis som jag vill att det ska vara, det ska kännas! Hoppas att du kommer att tycka om produkterna lika mycket som jag!

Kärlek, Vanessa ❤

 

Produced by: Wikinggruppen
Categories
Customer's Area
SvenskaEnglishDeutschSuomiDansk